WAT WIJ DOEN

Bekijk direct onze diensten

Welkom op de website van Ertabouw; de specialist in dakbedekking, nieuwbouw en renovatie. Waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij leveren een breed pakket aan diensten en producten, zoals advies, ontwerp en installatie.

Dakonderhoud

Indien wij voor u een dak plaatsen, dan geven wij hierop maar liefst 10 jaar garantie. Sluit u bij ons bovendien een onderhoudscontract af dan verhogen wij uw garantie met nóg eens 10 jaar tot in totaal 20 jaar garantie!

Ons onderhoudscontract is bedoeld voor platte, bestaande daken. Dit wordt gedaan door onze Servicemonteur Dakonderhoud. Het onderhoud vindt jaarlijks één of meerdere malen plaats, dit is afhankelijk van diverse factoren.

Bij een dakonderhoudscontract wordt het dak schoongemaakt en uitgebreid geïnspecteerd. Middels een inspectierapport wordt u op de hoogte gehouden van de actuele status van het dak. Het tijdstip en de frequentie van het te plegen onderhoud is afhankelijk van meerdere factoren en wordt in gezamenlijk overleg met u bepaald.

De gevolgen van het niet of het te laat plegen van dakonderhoud worden maar al te vaak onderschat. Lekkage, overstroming, ja zelfs instorting, kán dan het gevolg zijn. Het regelmatig plegen van dakonderhoud werkt levensduur-verlengend en is een voorwaarde bij dakgaranties.

Uitbouw

Een uitbouw is een verstandige keuze als u meer behoefte heeft aan extra ruimte of sfeer in uw woning. U kunt hier denken aan een extra slaap- of hobbykamer, het vergroten van de woonkamer of het uitbreiden van de keuken.

Pandrenovatie

Wij beschikken over ruime ervaring en kennis om elke oude woning of pand om te toveren tot een prachtige nieuwe ruimte. Onze medewerkers gaan op een professionele wijze te werk en verwijderen uw huidige inrichting zorgvuldig. Zowel de muren, de plafonds als de vloeren worden weer zo goed als nieuw. Wij verzorgen niet alleen zaken zoals sanitair, elektra, keuken, kozijnen en ramen, maar ook de afwerking, zoals schilder- en stucwerk. U kunt daarna direct genieten van uw frisse nieuwe woning.

Gevels

Door de gevels van uw woning regelmatig op te knappen ziet uw huis er fris en netjes onderhouden uit.